Over Sarivi

Sarivi is een echt familiebedrijf! Mijn vader Jacques werkt al van jongs af aan in deze branche. Vroeger in de fabriek en later ook winkels in Breda en Tilburg, samen met mijn moeder Sophia & stiefmoeder Margarita. In deze winkels waren ik en mijn broertje Richard ook al vaak te vinden en draaiden we vaak mee. Zo sneden wij al veel kussens op maat en mochten wij al veel leuke klanten helpen. Ik vond het altijd erg leuk maar toen zich de kans voordeed om naar Zeeland te verhuizen zag ik dat ook wel zitten en heb ik die sprong gewaagd. Mijn vader en broer bleven in Breda en hadden hun eigen groothandel in de Haagse Beemden, Breda. Toen ik na een paar jaar een keer in de loods was om iets op te halen stapte er een vriendelijk stel binnen. Ze hadden gezien dat de deur openstond en herkende mij van de winkel van jaren eerder. Ze vroegen zich af of ze nog steeds bij ons terecht konden voor kussens en automatisch was mijn antwoord, uiteraard! Ik was net terug verhuisd naar Breda dus dit kwam als geroepen. Schuim was er al genoeg, ik heb gezocht naar een fijne stoffenleverancier, mijn moeder gebeld en zo maakten wij in de loods in Breda ook weer kussens op maat.

Een tijdje later ontstond Sa(scha)Ri(chard)Vi(nk), Sarivi dus. Samen met mijn broertje heb ik het bedrijf overgenomen. Mijn ouders staan beide nog altijd klaar om te helpen met wijze raad en daad dus ook zij zijn nog regelmatig te vinden bij Sarivi.

U kunt bij ons altijd binnen lopen tijdens onze openingstijden. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en als het alleen schuim betreft kunt u het vaak gelijk meenemen. Bij ons kunt u terecht voor kussens op maat voor uw boot, caravan of tuinmeubelen. Matrassen voor thuis maar ook in afwijkende maten voor bijvoorbeeld de caravan of camper. Een stukje schuim, vlokken om een kussen op te vullen, we hebben vanalles. Ook qua stoffen is er veel keuze tegenwoordig, wij zijn vooral veel gericht op de outdoorstoffen. Voor onze producten hebben wij een duidelijke keuze gemaakt in kwaliteit. Wij willen een goed product verkopen waar wij zelf achter staan en dit met eerlijke prijzen en normale levertijden.

Graag tot ziens @ Sarivi