Kussens op maat

U kunt bij Sarivi terecht voor al uw kussens op maat. Er is veel keuze in vullingen maar ook in veel mooie stoffen. Wij zijn vooral gespecialiseerd in buitenkussens, dus voor uw tuin, boot of caravan/camper. Maar uiteraard zijn kussens voor uw eettafelbank of bijvoorbeeld erker ook mogelijk. Wij vinden alles leuk en niet één opdracht is ons te groot of te klein. Zo maakten wij bijvoorbeeld in 2023 een aantal mooie opdrachten voor strandtenten maar maakten wij ook een mevrouw heel erg blij met een aantal sierkussentjes voor de bank waar ze al zo lang naar op zoek was. En dat maakt ons werk ook zo leuk!

Vaak krijgen wij de vraag waarom er bij ons niet via de website kussens op maat besteld kunnen worden. Dit is eigenlijk om de simpele reden dat wij graag nog persoonlijk contact hebben met onze klanten. Neem bijvoorbeeld een nieuwe kussenset voor een tuinbank. Als u bij ons de stoffen komt bekijken en we bespreken samen de te maken kussens, hoeveel rugkussens bijvoorbeeld, of misschien de zitkussens wat dikker/dunner.. Ook de stoffen zien er in het echt toch anders uit als op een beeldscherm. U wilt toch een keuze maken waar u jaren plezier van heeft. Uiteraard is het mogelijk om via mail of telefoon bij ons te bestellen maar dan gaat dit alsnog in goed overleg en met wat extra controle qua maatvoering e.d. Dit vinden wij fijn en ook de vele klanten die wij al hebben mogen helpen ervaren dit als zeer prettig.

Onze kussens

Er is keuze uit diverse kwaliteiten polyether & koudschuim. Ook zien we tegenwoordig dat mensen wel eens voor combinaties gaan met bijvoorbeeld traagschuim. Hier zijn dus een aantal mogelijkheden zodat we aan de door u gewenste zitkwaliteit kunnen voldoen. De schuimrubbervullingen worden altijd omtrokken met dacron. Dit is een wattenlaag welke uw kussens een luxe, volle uitstraling geeft. De hoezen worden altijd voorzien van een rits. De stoffen die wij in onze collectie voeren zijn allemaal makkelijk te reinigen maar mocht het nodig zijn, kan de hoes verwijderd worden d.m.v. de rits en kunnen de hoezen op 30 graden gewassen worden in de wasmachine. Ook de plofkussens die vaak worden gekozen als rugkussens hebben een hoes met een rits. Deze vlokken zitten namelijk in een binnenhoes op maat en niet direct in de hoes van de stof naar keuze. Ook deze binnenhoes is voorzien van een rits, dus zo nodig kunnen deze wat bijgevuld worden na een aantal jaar. U koopt bij ons een mooi product waar met liefde aan is gewerkt.

Heeft u interesse? Neemt u gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en maken een offerte voor u. Aan huis inmeten behoort ook tot de mogelijkheden.